Automata öntözőrendszer

Szabadulj meg végre a locsolótömlőtől és hagyd, hogy az automata öntözőrendszer levegye válladról a locsolás terheit!

  • akkor már tapasztaltad hogy nem csak fárasztó de unalmas is locsolótömlővel álldogálni csak azért, hogy valami kinézete maradjon a kertednek.
  • akkor azt is észrevetted, hogy szinte képtelenség egyenletesen locsolni, így egyre csak nőnek a kiszáradt foltok a gyepen, a vízszámlád mégis az egekbe szökik...
  • és a legkeményebb fejtörő, hogy kire bízhatod ezt a nem túl élvezetes feladatot, ha családoddal néhány napot távol töltenél otthonodtól, de nem szeretnéd, ha hazaérkezésedkor csak kiszáradt kerted látványa fogadna?
Nos, megnyugtatlak, egy automata öntözőrendszer egyszerűbben megszabadít a gondjaidtól, mint gondolnád!

én mindent tudok, ajánlatot kérek öntözőrendszerre


Csak szánj néhány percet erre az oldalra, cselekedj és garantálom, hogy végleg megszabadulsz a legunalmasabb kerti munkától!
  • nincs többé órákon át tartó locsolás
  • nincs több botlatozás a locsolócsőben
  • nincs több kiszáradt folt a gyepen
  • nincs többé aggódás, csak mert néhány napra el kell utaznod 
És amit helyette kapsz tőlünk: 

Automata öntözőrendszer - és bónuszként napi +2 óra szabadidő Neked

Képzeld csak el, micsoda megkönnyebbülés lesz, ha ezentúl egy automata öntözőrendszer elvégzi helyetted ezt az unalmas és fárasztó munkát!

És nem is akárhogyan!

Mindig pontosan annyit öntözi kerted, amennyire annak szüksége van. És mindezt láthatatlanul a földből előbukkanva, aztán elrejtőzve, hogy senkit ne zavarjon.

És Neked nem kell minden áldott nap a locsolócsőben botladoznod szabadidődben, nem kell gyomorgörccsel hazaérned, hogy „a fenébe, megint órákat locsolhatok, hogy ne száradjon ki a fű”, hanem végre a teraszról élvezheted kerted látványát, olvashatsz egy izgalmas regényt, vagy önfeledten játszhatsz a gyermekeiddel….Jól hangzik ugye?

igen, kérek ingyenes öntözőrendszer ajánlatot

Tudtad, hogy az automata öntözőrendszer 1-2 nap alatt telepíthető és nálunk 3 év garancia is jár mellé?

Egy automata kerti öntözőrendszer telepítését 1-2 nap alatt elvégezzük akár meglévő, vagy újonnan épülő kertedbe. Telepítés után az öntözőrendszer megbújik a földben, így észre sem veszed létezését (leszámítva, hogy csodaszép lesz a fű kertedben).

automata öntözőfej

A kerti automata öntözőrendszer optimális vízfogyasztással, mindig egyformán egyenletesen és pontosan annyi ideig öntözi majd kerted növényeit, amennyit előre beállítasz. Se többet, se kevesebbet, így többé nem kell aggódnod a feleslegesen elpazarolt víz miatt, és persze vízszámlád miatt sem.

Sőt, biztonságodat is garantáljuk! Automata öntözőrendszered megbízható működését 3 évre szóló garanciánkkal pecsételjük meg!

A Te kertedben mindenhol egyformán éri a napsütés a fű felületét? Vagy vannak árnyékos részek is? Esetleg építettél sziklakertet szárazság tűrő növényekkel?

Akkor bizony ezeket a területeket nem öntözheted ugyanannyi vízzel, mert az egyik rész már régen kirohad a sok víztől, amíg a másik szomjan pusztul.

Egy jól megtervezett kerti automata öntözőrendszer ezzel is megbírkózik. Egyszerűen csak beállítod, hogy melyik területet hogyan szeretnéd öntözni és az öntözőrendszer automatikusan elvégzi helyetted a munkát, ahogy kéred.

Arról hallottál, hogy amikor meleg napsütésben locsolsz, a víz akár 70%-a is elpárolog? Micsoda pazarlás ugye? Egy automata öntözőrendszerrel ez nem történhet meg!

Az automata öntözőrendszer segít Neked takarékoskodni a vízzel is. Az öntözőrendszer kezelőjén egyszerűen beállíthatod az öntözés kezdési időpontját, így kihasználhatod a hajnali időszakot, amikor nem párolog el a víz nagy része, és valóban növényeid használják fel a nekik szánt vizet. 

Nincs többé feleslegesen elpocsékolt víz, és mire reggel felébredsz, az automata öntözőrendszer már el is végezte helyetted a locsolást.

Jó, de honnan tudhatom, hogy melyik az én kertem számára optimális öntözőrendszer?

Nincs két egyforma kert, így nincs két egyforma öntözőrendszer sem!

Ha kíváncsi vagy mik a legfontosabb tényezők, amelyeket figyelembe kell venned, kérd ingyenes ajánlatunkat itt